hoppas det knarrar under fötterna ute:)

Ska försöka hinna en sväng ner på stan och inhandla sista klapparna. Blir nog en promenad dit eftersom jag lix måste gå till teg sen så det blir att klä på sig michellin dräkten. Trodde jag skulle vara ledig ikväll och känna lugnet men det får vi väl ta och skjuta på. Kan inte direkt tacka nej till jobb nu när jag snart står utan, så jag ska jobba på julkonsert ikväll och har just efterforskat att det är en Sissel Kyrkebo (eller hur hon stavar) konsert med bla. Real Group och några fler. Kan nog bli ganska trevligt. Borde iaf bli en ganska lugn kväll. Är väl inte direkt sortens konsert där man super till och röjer omkring.

Sen var det lördag och söndag kvar att jobba. På tisdag blir det lite julfest och sen ska det bli otroligt skönt att få komma hem till jul och bara mysa:)
Julgranen står också på plats nu och är såå fin! Har kanske överdrivit lite med bollar men till jul får man överdriva lite.

pysseldag

Julbord, julbord och ja..åter igen julbord. Är galet less och det svåraste är att jobba över två sittningar då man måste försöka peppa till emellan. Men nu är det inte långt kvar!
Mamma har också varit här med julgranen:) så det blir nog att försöka sätta ihop och klä den ikväll, eftersom jag jobbar inpå julen och inte kommer vara hemma att kunna klä den just innan. så jag fuskar lite. ska bli oootroligt mysigt..och vi får se vad kissarna tycker om den!
Har också lyckats reda ut mina utslag jag har över hela min överkropp! (som jag fasade skulle stanna kvar för evigt och förstöra mitt redan ifrågasatta yttre eller att jag var allergisk mot något jag inte vill vara utan). Tydligen heter det nåt långt latinsk ord, smittar inte, de vet inte varför det ibland uppstår, de gör inget åt det och det ska försvinna inom några veckor som om de aldrig hänt! Helt sjukt hur kroppen fungerar men jag är glad att de inte var mer än så.
Var och spelade volleyboll match med vännästjejerna igår också. Saknades tyvärr lite gnista så det gick inte så bra. Mina fötter höll även på att dö efter att sen jobba till tio och dagen fick avsluta en lång jobbarvecka. Nu ska jag ta tag i berget med disk vi så fint sparat under två veckor, tvätta som inte heller blivit av och försöka mig på att fixa ihop lite julklappar:)

Bad hair day but the weather makes it even is worse

Dagen började inte riktigt som tänkt då min darling försov sig:P Då blev mina planer lite ändrade och istället för att stiga upp tänkte jag också ta sovmorgon..den blev lite längre än väntat. Nu när andra vanliga människor slutar jobbet om de har kortdag, har jag iaf lyckats äta lunch! Ska göra ett försök till att gå på stan och reka lite juleklappar och om jag har orken kvar ska jag försöka lära mig min nya maskin. DE lär ju ta ett tag.
Igår gjorde jag å sys skitgoda varma cibattas med mozarella och allt möjligt gott på. Det förtjänade vi:) Ska försöka få en klipptid i veckan också..det förtjänar jag också för de var länge sen.
Annars är det mest julbord och skitdåliga arbetstider som gäller för mig:P Nä ut och trotsa vädret för julens skull! :)

RSS 2.0