tomt hus

Så har vi köpt en soffa:) ..och sålt både den gamla soffan och fotöljerna.  MEN har dock inte hämtat den nya soffan så nu är det eko i vardagsrummet och vi sitter på mattan och ser på tv:P Jag som trivs på både bord och golv har inte så mkt mot det men längtar efter myssoffan!
Har kommit en bit med tråcklandet så det känns ändå rätt okej. Hade demostration av en ovelockmaskin på skolan igår...ÅHH jag vill ha en sån! synd att det är en massa pengar bara.
Nä nu ska jag äta mat, duscha och fara å se Klungan på Idun:) yey!

trötta fötter och kalla tår

Så vad har hänt...hmm jo till att börja med har jag fått ett litet kusinbarn!! nu har jag två..och ett halvt små knoddar i släkten. ska bli kul att se det nya tillskottet.
Sen har jag nästan fyllt år, eller kändes iaf så. Blev bjuden på tre rätters, filmkväll och present av min älskling. bara sådär på en tisdag! ..restauranglivet lever som kvar på något sätt, när man inte har helg när alla andra har det utan mitt i veckan. Var iaf tokmysigt.
Sen har jag nu varit på SM i inomhushoppning (med häst vill jag tillägga)hela helgen. Gick tydligen hyfsat för våra lokala talanger men har egentligen inte den blekaste om varken deltagare eller resultat mer än att jag vet vad dom gillar att äta. Var trevligt att umgås med gamla jobbgänget och trivdes dock rätt bra fast det kanske inte låter så kul att jobba en hel helg.
Är ledig imorrn..det där med ledig är svårdefinierat eftersom jag borde...borde som också är ett jobbigt ord...göra en massa grejer. Ska fundera om de blir hemmajobb eller om jag ska pallra mig till skolan. Är lite less på cykla den vägen måste jag säga. Men lite bio blir de iaf på kvällen. Har en känsla av att de blir en fullpackad vecka det här, men vem vet.

Nu ska jag ta mig nåt att äta och umgås med mina lurviga sötnosar!


tangled up

Så var helgen över igen, men riktigt trevligt var det! En riktig heldag med nästan hela familjen. De flesta har inte mkt till övers för sina föräldrar men jag har börjat inse hur mkt jag kommer sakna min mamma om jag skulle flytta. Inget ont om min pappa, jag älskar honom också men jag och min mamma är lika som bär och ju äldre jag blir ju likare blir vi:) generna börjar spela ut sin roll. och så har jag börjat längta enormt till jul och en vecka i fjällen! känns jobbigt att det är lååångt kvar!
Har även listat ut designen på ännu ett plagg till kollektionen..nu gäller det bara att hitta alla tyger. Usch vill inte riktigt ta mig för de men..känner på mig att de kommer gå tungt:P som de gick med det första så har starten inte varit precis idylliskt..

Sist men inte minst så vill jag tacka Aaron Lewis för min nya somna-till-sång

Youre my world the shelter from the rain
Youre the pills that take away the pain
Youre the light that helps me find my way
I`m still tangled up in you

Youre the hand I have to hold as I grow old
Youre the only thing I like about me


How long has its been since this storyline began
And I hope it never ends and goes like this forever..


helg ljuva helg

Gårdagen var den jobbigaste på länge! trodde jag var ute i tid och skulle få en ledig torsdag..men men
jag satt hela dagen och sydde på den j*a kavajen tills jag insåg att jag gjort helt fel från början..inte en chans att jag skulle orka rätta till det! så, inlämnad är den, kommer få massa skit för den de vet jag:P men nu låtsas jag inte veta av det utan har helg istället:) ska ta mig hem till strand och käka go mat och imorgon blir det IKEA!! stackars älsklingen ska jobba hela helgen, men det ger mig iaf lite kvalitetstid med mami:)
har även fått mig en riktigt fin lön..då menar jag riktigt FIN! kan nog bli att handla upp en del av den..

vill ha lördag

Idag har jag varit duktigt och röjt i garderoben..absolut inte slängt så mkt som jag borde, men iaf organiserat upp ett mindre kaos:)
Har även fått mig ännu ett besök nere i norrlands operans kostymförråd. Me like! Där har vi ett jobb jag inte skulle tacka nej till, men då de utbildade inte ens har tillräckligt med jobb inom branchen så känns det kanske inte som att man borde satsa på det. Men kul vore det iaf.
Imorgon är en annan dag där jag ska ta lite sovmorgon och sen sitta på skolan och få nåt gjort innan helgen så jag med gott samvete kan njuta av en lördag på IKEA:) där ni

electricsheep

..så känner jag mig när en man vaknar en morgon och mitt minst sagt ostyriga hår gör som det vill och istället för att bilda en frisör liknar ett elchockat får. jag bara tycker om ordet, det klingar så mig på nåt sätt:) sånt man får lära sig leva med.
Halv fyra lyckades jag komma mig isäng igår efter en ganska lång nattpromenad, lite öl, vin och goda vänners sällskap.. vilket gör att jag redan innan jag steg upp hade fått min dagliga motion, vilket i sin tur leder till att jag idag inte behöver involvera mig i "studentsportardagen" utan dåligt samvete.
blir en fika på stan med gänget..om nu min kära (som dessutom ringde väckte mig halv fem imorse när jag just somnat, gillas) lyckas pallra sig hem med bilen snart.
nu ska jag styra upp..lite i alla fall

en sån där tisdag

Det slog mig idag att det skulle vara riktigt roligt att ljudbanda våra lektioner och spela upp dem i annat sammanhang..
Under veckan har vi bland annat provat om våra liv passar oss, men även förändrat och anpassat våra liv. 
Dessutom har vi pratat om lösa stånd som står upp och fasta stånd som är enklare att sy fast...för dem som inte är fackligt insatta, blir detta inte bara en kurs i kläddesign utan även lite terapi och sexualkunskap:)
Är trött och seg som ett as, men lite fest en tisdag är väl aldrig fel! så ska ta mig för en dusch och laga mat så man orkar vara social hela kvällen:)

så var de dags

Kände att det var dags att falla för grupptrycket och skaffa mig en blogg. Mest för att komma igång med skrivandet och försöka hitta nån slags inspiration nu när jag blivit student och faktiskt ska sätta ihop en kollektion på några veckor ! känns väldigt ovant att stiga upp på morgnarna och faktiskt ibland måste göra nåt hemma EFTER en dags arbetande, men även otroligt roligt.
kommer ta en jäkla tid innan jag funderat ut hur detta med bloggande fungerar, men det får väl vara lite provisoriskt ett tag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0