Come on and Dance

Funderar på att göra högskoleprovet även om det innehåller allt jag hatar. Men kanske kan det göra nån nytta. Efter en svacka då jag tappat bort mig själv i oro för att jag inte räcker till för min utbildning, för att få ett vettigt jobb, min träning, utseendet och tappat min personlighet nånstans på vägen är det dags att skärpa till sig. Min nya inställning får bli att går det inte så går det inte. Då får man väl hitta på något annat.
En lugn helg, men inte dålig för de. I fredags blev det mys med mat, film och popcorn och sen match lördag. Jag gjorde en minst sagt tveksam insats och då jag inte har tid att träna då jag får ta allt jobb jag får =kvällar och helger, vet jag inte om jag tillför nånting till laget alls. Har ju aldrig lovat något men får ändå dåligt samvete. Tåls att fundera på.
Sedan var jag barnvakt åt favorit-töserna:) Vi hade tjejkväll, myste i soffan och spelade spel! Något jag gärna skulle göra oftare. Dagen i sig har inte tillfört särskilt mkt, men så får det bli!
Veckan fyller jag upp med jobb (kvällstid:P ) på tre olika ställen. Skulle vara så skönt att få in nån rutin på eländet på ett och samma ställe. Sitter och håller tummarna över ett som känns väldigt nära just nu..eller så är det bara en känsla. Vi hoppas.
Håller just på att läsa mötley crües livshistoria i "the dirt". Heelt sjuk. Känns skönt att få lite distans till det vardagliga livet:)


dvala

Vi har börjat bli nattugglor som går och lägger sig mitt i natten och stiger upp mitt på dagen..känns sådär måste jag säga, men då man inte har nåt måste att göra så blir det väl lätt så:P
Efter en del ångest har jag bestämt mig att inte plugga den här terminen då jag inte tror att de kommer ge mig nånting i gengäld. Hoppas att det inte slår tillbaka. Nu går jag och hoppas på att nån ska vilja ha mig på nån arbetsplats:)
Helgen var dock lyckad. I fredags blev det restaurang med min darling och fyra rätter och fyra glas vin senare var vi däckade i soffan framför tv´n:) Men gott var det! Lördag var det match, som tyvärr gick rätt dåligt. men ett poäng fick vi dock med oss. Jag var dock måttligt irriterad jag var på vissa personer (utanför laget) då jag skyndade vidare till jobbet.
Sen blev det jobb/fest. Efter att all mat var ute så lekte vi bartenders ett tag och sen joinade vi trevligheterna ett tag och anlände hem vid tre tiden. Igår var vi och hälsade på lilla kusin-charmtrollet och lämnade över lite sena julklappar:P Shit vad söt hon blev i alla djurdräkterna jag sytt:)
Idag händer inte mkt alls. Det enda åventyret blir väl en promenad över gatan till konsum:P
Nu ska jag sörja lite över min fina skål som just gick sönder:( typiskt!

Isbit

Två långa promenader vart det idag till och från teg. Den andra typ tio grader kallare än den första:S Känns iaf bra att fått röra på sig lite eftersom det inte kunde vara en mycket lugnare på jobbdag.
Imorrn blire att ringa skolor och söka jobb. Usch, usch, usch. Gillare inte alls de här, men är väl nödvändigt ont antar jag. Sen blire nog nödvändigtvis lite träning på kvällen inför match i helgen och förhoppningsvis hinner jag även med att träffa brudarna också. Kanske kan jag få min efterlängtade öl också! Nu blire dock varmchoklad istället får att försöka tina upp:)
Ska nog ta mig lite välfötjänt kvällsfika, sätta på en film och mysa ner i soffan me kissarna i väntan på att min andra hälft ska komma hem från jobbet.

RSS 2.0