One step

Ska tapetsera den sista lilla väggen själv var tanken. Får se hur det går då marginalerna för att tapeten ska räcka verkligen är Marginaler! Lägger ner en jäkla tid på denna lilla hemska HYRESlägenhet, och frågan är ju varför. Men aja nu är det så snart så färdigt som det går:P

Vintern är här! och jag slukar böcker på bussen, i sängen och mest överallt. Jag fastnade i en överklass, feel-good bokserie och insåg att jag skulle behöva en skärpning..eller en hel make over..
Det saknas dock lite pengar och då man letar igenom garderoben för att hitta nåt spännande och finner istället mormors gamla röda glansiga mysbyxor...ja då inser man att det kommer ta ett tag till..

Blev inbjuden till The Studio för att ta stylade bilder helt gratis (jag vet att bilderna kostar multum) och vart nästan lite sugen. Men går då för allt i världen inte dit ensam. Nån som är sugen?

Sen ägnar jag en stor omtanke till min vän som ALLDELES för tidigt ska få sin lilla bebis. Jag hoppas för allt i världen att den här historien slutar lyckligt!

Shit vad tiden rinner iväg! Lite disiplin vore på sin plats..den har varit lite frånvarande på sistone:P

höstlov

Går och väntar på att få ta in julen i huset, men tydligen räcker det inte att det snöar för det måste va första advent också. Lär bli att kasta ut nånting för att få plats med granen i år.
Har haft en underbar lördag med vin, mat och skaka rumpa. Nu gäller det att bestämma om man verkligen har råd att fara till uppsala nästa helg:S Kanske borde jag avstå, men det är svårt när man har så goda vänner att hälsa på:)
Jag lär väl ångra mig, men just nu går jag bara och längtar efter att få börja plugga! skulle jag inte komma in vet jag inte vad jag tar mig till! Men det känns bra att ha en nedräkning.
Funderar dock på att kanske ta en tripp innan terminn i så fall börjar:) Behöver bara välja ett land och kanske hitta en medresenär? Sen hoppas vi att karriären bara kommer glidande och pengarna rullar in:)
Har iaf fått en tidig julklapp (wii) som lyser upp lite i höstmörkret och ägnar nu överbliven tid till att spela golf i vardagrummet:) 
Väntar på en till tidig julklapp i form av en beställd matta som vi hoppas dyker upp snart så det blir lite mys. Ska även göra ett försök att få upp sista tapeten (inte en månad för tidigt!) i veckan:P Shit vad dåligt det går att styra upp saker ibland.

Sist men inte minst längtar jag så fruktansvärt till en fjällstuga med kamin, skoter och allt därtill! Varför kan inte alla få höstlov?!


RSS 2.0