Läget är som så..

Av åtta dagar har jag varit ledig en, och de sista dagarna har jag jobbat lite mer än heltid:P Men det var skönt att komma igång lite. Synd att man blir så slö nu när man väl får en ledig dag.
Då inte solen verkar vilja komma fram idag så blir nog soffan, tvättmaskinen och kissarna dagens sällskap. En middag skulle jag väl kunna prestera på sin höjd.
Nästa helg ser ut att bli likadan med ett sjuttontimmars pass på lördag och upp och jobba kl nio på söndag:P Men på så vis kanske jag kan ta mig utomlands i höst också!
Sen inte att förglömma så blir det lite födelsedagsfirande mitt upp i alltihopa:)

Har lite roliga bröllop, kräftskivor och teveinspelningar på jobbschemat framöver också så det är inte bara vanligt vardagsslit.
Jag har även förälskat mig i en ursnygg pinnfotölj och ett bord som tydligen hörde till. Har även hittat en ny matta som är perfekt. Det värsta är bara att jag inte riktigt hade räknat med en matta för tretusen spänn!..och att jag för nuvarande inte har plats för nån fotölj överhuvudtaget:P Men nu när den är upptäckt är det svårt att släppa taget om tanken...
Jag tror jag är en medelålders kvinna fast i en ungdoms kropp mitt i en svår 40-årskris!

Säsong 2 har nu kommit halvvägs


everyday

Slut på den otroligt korta men välförtjänta semestern, eller frivilliga arbetslösheten:P Har haft mkt sol, bad, trevlig gemenskap, fest och en massa tid i stugor här och där. Blev även en nitton timmars arbetsdag på semestern:P men eftersom jag inte får betalt för att va ledig denna gång så var det välbehövt.
Känns jobbigt att börja cykla överallt igen, men känns okej med en vardag igen. Har fortfarande några lediga dagar av sommaren planerade så det ser vi fram emot:)
Vi har även dragit igång ett vänner-marthon och har tagit oss igenom s.1:) myys
Nu mat sen jobb!


RSS 2.0